DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20298454,93%
Ordu
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ADIYAMAN GÖLBAŞINDA TEMİZLİK ALTINORDU BELEDİYESİNE EMANET

ABONE OL
23 Şubat 2023 19:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ilk gününden itibaren Başkan Aşkın Tören’in sevk ve idaresinde birçok ekip ve ekipmanı ile bölgeye konuşlanan Altınordu Belediyesi, Gölbaşında Kent temizliği hizmetlerini de kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

Deprem sonrası şehirde atıklardan kaynaklı yaşanabilecek sorunları bertaraf etmek ve olası salgın riskinin önüne geçebilmek amacıyla önlemlerini sıkılaştıran Altınordu Belediyesi temizlik ekipleri, çöplerin toplanması, sokak ve caddelerin süpürülmesi, yıkanması ve muhtemel olumsuzluklardan vatandaşları korumak için dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BAŞKAN TÖREN İNSAN ÜSTÜ BİR MÜCADELE VERİYOR

Depremin hemen ardından Afet Koordinasyon Başkanlığınca bölgede görevlendirilen Başkan Aşkın Tören, Adıyaman ve Gölbaşı için adeta insan üstü bir mücadele veriyor. Bir şantiye Şefi gibi tüm personeller ile beraber yatıp beraber kalkan Başkan Tören, oluşturduğu görev gücü ile vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve bölgede hayatın normale dönmesi adına gece-gündüz aralıksız bir çalışma yürütüyor.

Arama kurtarma, insani yardım, enkaz kaldırma, altyapı, sıcak yemek, temiz su, Mobil sağlık ve sokak hayvanlarının beslenmesi hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren görev gücünde yer alan temizlik ekibi ise kent Temizliği hizmetlerinde olumsuzluğa izin vermiyor.

GÖLBAŞINDA TEMİZLİK 7/24 DEVAM EDİYOR

Sabahın ilk ışıkları ile başlayan temizlik çalışmaları gece boyunca da vardiya usulü ile devam ediyor. Başkan Aşkın Tören’in öncülüğünde Altınordu Belediyesinin koordinasyonunda Adıyaman İl merkezinde de temizlik çalışmalarına destek veren ekipler Gölbaşı ilçe merkezi ve köylerinde yoğun bir mesai harcıyor. İlçe Belediyelerinin de güçlü destek ve katkıları ile yürütülen çalışmalarla caddeler, sokaklar, resmî kurumlar, aşevleri, camiler, çocuk parkları, özenle temizlenirken, toplu yaşam, toplu kullanım alanları ve depremzede çadırları da Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü dezenfeksiyon ekibi tarafından dezenfekte edilerek önlem alınıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.